Je Keto Acesulfam draselný?

Odpoveď: Acesulfam draselný je odporúčaná alternatíva cukru pre ketodiétu.
Ketometer: 5
Acesulfám draselný

Acesulfam draselný je umelé sladidlo s vysokou úrovňou účinnosti. Odhaduje sa, že je približne 200-krát sladší ako cukor. S iba 0.5 g uhľohydrátov na 0,5 g porciu je to skvelá voľba ako dezert, ak si sacharidy vezmete cez strechu.

Toto sladidlo sa používa vo veľkom množstve známych produktov ako napr. Coke Zero a viaceré značky guma bez cukru. Je veľmi bežné, že je označený vo formáte „acesulfám K“ alebo „ace-K“.

Ak ste sa teda pustili do keto diéty, no máte chuť na sladké, acesulfam K je pre vás alternatívou. cukor čo bude užitočné najmä pri pečení, pretože zostáva stabilné pri vysokých teplotách. Je veľmi bežné vidieť tento acesulfam draselný zmiešaný s inými sladidlami, pretože v niektorých prípadoch existujú ľudia, ktorí ho považujú za trochu horký. To je tiež dôvod, prečo sa v mnohých keto receptoch vyrobených s acelfumato-k odporúča miešať ho s inými sladidlami ako napr. Stevia, erytritol o xylitol.

Vyznávači ketodiéty vedú otvorenú diskusiu o tom, či umelé sladidlá, ako je tento acesulfám draselný, sú skutočne kompatibilné s ketolátkami a predovšetkým, či ich ďalšia konzumácia škodí vášmu zdraviu. FDA uviedol, že ace-K je úplne bezpečné na konzumáciu. Existuje viac ako 90 štúdií na zálohovanie, takže môžete byť pokojní. Najlepšou možnosťou je však vyskúšať si to sami a zistiť, či to pre vás funguje dobre, pretože niektorí ľudia uvádzajú, že ich to núti prijímať cukor.

Vlastník tohto portálu, esketoesto.com, sa zúčastňuje programu Amazon EU Affiliate Program a vstupuje prostredníctvom pridružených nákupov. To znamená, že ak sa rozhodnete kúpiť akúkoľvek položku na Amazone prostredníctvom našich odkazov, nestojí vás to nič, ale Amazon nám dá províziu, ktorá nám pomôže financovať web. Všetky odkazy na nákup zahrnuté na tejto webovej stránke, ktoré používajú segment / buy /, sú určené pre webovú stránku Amazon.com. Logo a značka Amazon sú majetkom spoločnosti Amazon a jej spoločníkov.