Er kokos keto?

Svar: Kokosnød, der indeholder omkring 2,8 g kulhydrater pr. medium kokosnød, er en frugt, du kan nyde på keto uden at overdrive det.

Keto-måler: 4

Kokos er en tropisk frugt, hvis derivater er meget brugt i keto-diæten på grund af dets høje indhold af sunde fedtstoffer. Men... kan du tage selve frugtkødet på keto-diæten? Det er her, striden for alvor begynder. På grund af dets egenskaber er der eksperter, der ikke betragter det som en frugt. Hvis ikke snarere, a tørret frugt eller en nød. Dette svarer til striden om, hvorvidt tomaten er en frugt eller en grøntsag.

Hvorom alting er, så er kokos forenelig med keto-diæten. Så længe du ikke tager det i meget høje mængder. Og det er ikke kun et relativt lavt kulhydratindhold på omkring 2,8 g pr. kokosnød. Hvis ikke, er den også fyldt med fordele for dit helbred:

  • Kokos er en fantastisk naturlig antioxidant. Det gør det muligt at stoppe den cellulære osidation på samme tid, som det styrker dit immunsystem.
  • Det er en stor kilde til vegetabilske fedtstoffer. Dette gør det til et ideelt foder på keto-diæten på grund af dets høje krav til exitable fedtstoffer.
  • Den har en høj effekt naturlig antiinflammatorisk. Og samtidig hjælper det os med at holde os på afstand og jævnt lavere kolesterol.
  • Den har en moderat mængde sukker.
  • Den har en høj mængde fiber. som hjælper os med at forbedre tarmtransit. Hvilket er et ret almindeligt problem hos nogle mennesker, der udfører keto-diæten.
  • Det har en stor mættende effekt. Takket være dette holder vi vores appetit i skak og hjælper os med at spise mindre og derfor tabe os.

Kokosderivater på keto-diæten

Af alle de produkter, der er lavet af kokos, er de to mest populære uden tvivl de kokosmel og kokosolie.

Kokosmel

Kokosmel bruges i vid udstrækning i keto-diæten til at erstatte konventionelt mel fyldt med kulhydrater. Du kan læse meget mere om kokosmel i denne artikel: Er kokosmel keto?

jomfru kokosolie

Kokosolie er en af ​​de mest anbefalede olier i keto-diæten takket være dens høje kapacitet til ikke at nedbrydes selv ved høje temperaturer og dens utrolige egenskaber. Du kan lære mere om kokosolie på keto-diæten i følgende artikel: Er Keto Virgin Coconut Oil?

Ernæringsoplysninger

Portionsstørrelse: 1 mellemstor kokosnød (45g)

Navnværdi
Netto kulhydrater2,8 g
fedter15,1 g
protein1,5 g
Samlede kulhydrater6,8 g
fiber4 g
kalorier159

kilde: USDA

Ejeren af ​​denne portal, esketoesto.com, deltager i Amazon EU Affiliate Program og går ind gennem tilknyttede køb. Det vil sige, at hvis du beslutter dig for at købe en vare på Amazon via vores links, koster det dig ikke noget, men Amazon vil give os en kommission, der vil hjælpe os med at finansiere nettet. Alle købslinks inkluderet på denne hjemmeside, som bruger / køb / segmentet, er bestemt til Amazon.com hjemmesiden. Amazon-logoet og -mærket tilhører Amazon og dets partnere.