Er Keto Aspartam?

Svar: Aspartam er kompatibel med keto-diæten, men der er bedre alternative sødemidler til sukker.
Keto-måler: 3
Aspartam

Aspartam er et af de mest udbredte kunstige sødestoffer i USA, når det kommer til fødevarer med lavt kalorieindhold.

En pakke med et aspartambaseret sødestof indeholder typisk kun 0,9 g nettokulhydrater og mindre end én kalorie. På grund af dette tilføjer fødevareproducenter aspartam til mange sukkerfrie produkter. Heriblandt en af ​​de bedst kendte drinks som f.eks Cola light.

For nogle år siden var billedet af aspartam stærkt plettet, og der blev rejst en slags social alarm vedrørende det, som forsikrede folk om, at dets indtagelse kunne forårsage kræft. Hovedårsagen til dette var et italiensk studie udført i rotter, der pegede på en mulig sammenhæng mellem sødemidlet og en øget risiko for blodrelaterede kræftformer, men flere efterfølgende undersøgelser på mennesker modsige disse resultater. Så endelig opdagede FDA, at det er et helt sikkert sødemiddel at bruge i mad og drikke. FDA advarede om, at personer med en sjælden arvelig sygdom kaldet phenylketonuri (PKU) bør undgå at indtage aspartam, fordi deres krop ikke kan metabolisere det.

Aspartam er et sødemiddel, som kan være svært at erhverve sig i Spanien i sødemiddelformat, så den mest anbefalede mulighed er egentlig at gå efter mere naturlige keto sødestoffer som f.eks. Stevia.

Ejeren af ​​denne portal, esketoesto.com, deltager i Amazon EU Affiliate Program og går ind gennem tilknyttede køb. Det vil sige, at hvis du beslutter dig for at købe en vare på Amazon via vores links, koster det dig ikke noget, men Amazon vil give os en kommission, der vil hjælpe os med at finansiere nettet. Alle købslinks inkluderet på denne hjemmeside, som bruger / køb / segmentet, er bestemt til Amazon.com hjemmesiden. Amazon-logoet og -mærket tilhører Amazon og dets partnere.