O le Hacendado Falai Fugala'au Fugala'au Fatu Keto?

Tali: O fatu o le sunflower falai a Hacendado e iai le aofa'i o le 3.6g o ga'o ga'o. O lea la i se vaega itiiti e mafai ona e ave i lau meaai keto.

Keto mita: 4
fatu o le sunflower-peele-falai-hacienda-mercadona-1-8163993

Ua tatou aai uma i paipa a o tatou laiti. Ou te manatua pea na tamaiti laiti fusi paipa Sa latou tuuina mai ia te au mo le aoauli atoa ao ou faafiafiaina au lava i le fofoina o i latou ma au uo. Ua uma ona fa'asaoina oe e le Hacendado falai fatu o le sunflower lea galuega e tatau ona fa'amama. O mea ia e lelei ai e fa'aopoopo i au mea'ai po'o ipu e pei o salati. Tuuina atu ia i latou se tofo faaopoopo ma se crunch e manaia i taimi uma. E faʻapea foʻi, o paipa e maua ai le tele o meaʻai. E matua mauoa i latou i Vitamini E. O se antioxidant malosi e fesoasoani ia te oe e puipuia ai faʻamaʻi fatu fatu, kanesa o nisi ituaiga ma maʻi suka. O fatu o le sunflower o se mea'ai e matua'i mauoa i mea'ai ma e ofoina atu vitamini, fiber, polotini, minerale ma ga'o maloloina.

O le 30g o le tufaina o nei Hacendado Fried Peeled Sunflower Seeds e na'o le 3.6g of carbs net. O i latou e faia ai foi se tasi o meaai mama e faaopoopo i le lisi o mea'ai keto talafeagai i isi ua uma ona iloa e pei o le olive, pa'u puaa, o paipa, o nati y nati macadamia. Aua ne'i toe fai atu e leai ni mea'ai suamalie e fetaui ma keto e maua.

Faʻamatalaga paleni

Tele o le tautua: 30 g

igoa lototele
Carbohydrates 3.6 g
Gaʻo 60.9 g
Puipuia 21.7 g
Alava 8.1 g
Calories 665 kcal

Le pule o lenei faitotoa, esketoesto.com, auai i le Amazon EU Affiliate Program, ma ulufale atu e ala i faʻatau faʻatasi. O lona uiga, afai e te filifili e faʻatau soʻo se mea i luga o le Amazon e ala i a matou soʻotaga, e leai se tau e te totogia ae o le a tuʻuina mai e Amazon ia i matou se komisi e fesoasoani ia matou faʻatupeina le upega tafaʻilagi. O fesoʻotaʻiga faʻatau uma o loʻo aofia i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaaoga ai le / faʻatau / vaega, e faʻamoemoe mo le Amazon.com website. O le logo Amazon ma le faʻailoga o meatotino a Amazon ma ana paaga.