Er Keto El Agua Font Vella sitronsmaksensasjon?

Svar: Font Vella Sensation vann med sitronsmak er keto-kompatibelt hvis du ikke har problemer med søtningsmidlet sukralose.

Keto-måler: 4

Å drikke nok vann på en daglig basis kan være vanskelig for mange mennesker. Men her kommer oppfinnsomheten til mennesket som prøver å gjøre det å drikke alt nødvendig vann så morsomt som mulig, gitt hvor nødvendig det er. Det er mange alternativer for å gjøre det, fra å ta grønn te-infusjoner eller hvilken som helst annen type til dette flotte vannet med sitronsmak fra merket Font Vella. 

Dette ikke-kullsyreholdige vannet er fullt kompatibelt med keto-dietten. Siden den er laget av naturlig mineralvann, smaksstoffer og søtningsmidler. I dette tilfellet en kombinasjon av acesulfam kalium y sukralose. Som vi allerede har angitt i artikkelen til sukralose, er det en veldig, veldig lav prosentandel av mennesker som kommer ut av ketose. Så kanskje det ville vært interessant om du gjorde tester med det før du bestemmer deg for å ta det i høyere mengder. For resten har Font Vella Sensation-vann med sitronsmak 0 karbohydrater per glass, det er veldig bra og det er helt keto-kompatibelt.

Ernæringsinformasjon

Serveringsstørrelse: 1 glass (250 ml)

navnValor
Netto karbohydrater0,0 g
Fett0,0 g
protein0,0 g
Totalt karbohydrater0,0 g
fiber0,0 g
kalorier2

Eieren av denne portalen, esketoesto.com, deltar i Amazon EU Affiliate Program, og går inn gjennom tilknyttede kjøp. Det vil si, hvis du bestemmer deg for å kjøpe en vare på Amazon gjennom lenkene våre, koster det deg ingenting, men Amazon vil gi oss en provisjon som vil hjelpe oss med å finansiere nettet. Alle kjøpslenkene som er inkludert på denne nettsiden, som bruker / kjøp / segmentet, er rettet til nettstedet Amazon.com. Amazon-logoen og -merket er eiendommen til Amazon og dets medarbeidere.