Er Keto majsmel eller majsstivelse?

Svar: Majsmel, også kendt som majsstivelse, er ikke keto og er heller ikke gyldig som en erstatning for hvedemel på keto-diæten, da det er meget rigt på kulhydrater.

Keto-måler: 1

Majsmel er et meget fint mel fremstillet af hvedekerner. Mange mennesker tror, ​​at hvedemel og majsstivelse er det samme. Men dette er ikke sandt. For at lave både mel og majsstivelse fjernes skallen. Men mens der i melet bruges resten af ​​hele kornet, til bearbejdning af majsstivelse, fjernes kimen også.

Kan du spise majsmel på keto-diæten?

Som med almindelig hvedemel, majsmel og majsstivelse er faktisk meget høj i kulhydrater. Derfor de er slet ikke kompatible med keto-diæten.

Der er rigtig mange typer af majsmel eller majsstivelse, da der er mange typer majs. Men det gennemsnitlige kulhydrattal er omkring 66g pr. 100g. Dette gør majsmel eller majsstivelse til en fødevare at undgå helt på den ketogene diæt.

Alternativer til majsmel eller majsstivelse

Majsmel eller majsstivelse bruges til mange ting i traditionel mad. Uanset om det er til bagning, som fortykningsmiddel mv. Så dets erstatning vil i høj grad afhænge af den brug, du vil give den. For bedre at forstå, hvordan man erstatter majsstivelse i keto, tjek vores artikel: keto majsstivelseserstatning.

Hvis du blot ønsker et andet almindeligt mel til en ret, er dine 2 bedste muligheder:

Ernæringsoplysninger

Portionsstørrelse: 100 g

Navnværdi
Netto kulhydrater61.5 g
fedter5.04 g
protein11 g
Samlede kulhydrater66.7 g
fiber10.4 g
kalorier398

kilde: USDA

Ejeren af ​​denne portal, esketoesto.com, deltager i Amazon EU Affiliate Program og går ind gennem tilknyttede køb. Det vil sige, at hvis du beslutter dig for at købe en vare på Amazon via vores links, koster det dig ikke noget, men Amazon vil give os en kommission, der vil hjælpe os med at finansiere nettet. Alle købslinks inkluderet på denne hjemmeside, som bruger / køb / segmentet, er bestemt til Amazon.com hjemmesiden. Amazon-logoet og -mærket tilhører Amazon og dets partnere.