O Sugar Keto?

Tali: O le suka atonu o le mea'ai keto aupito itiiti lea i fafo, ae e tele mea e suitulaga i le suka e mafai ai ona e fa'amalieina lau taumafa keto.

Keto mita: 1
Suga

O le suka o se mea e sili ona fai ma vaisu. Ole mea lea e fa'atupuina ai tui ole insulin e matua'i taofia oe mai le ulu atu i le ketosis. A mae'a le taumafaina o le suka, e pa'u lou malosi ma e tu'u ai lou mana'o e 'ai le tele ma le tele o ga'o. O lona uiga afai e te manaʻo e mulimuli i le keto diet, e aunoa ma se masalosalo o se tasi lea o meaʻai muamua e tatau ona e faʻaumatia mai au meaʻai.

O le sipuniti o le suka paʻepaʻe (ma aua le manatu o se tasi o suka enaena poʻo panela e sili atu, aua e tutusa lava) o loʻo i ai le 4,2 g o gaʻo. Afai tatou te suʻesuʻeina le suka enaena, tatou te maua le 2,9 g, e iai foʻi le 2,9 g i sipuni taʻitasi o le suka poʻo le suka.

O le tele o tagata pe a amata a latou meaʻai keto, taumafai e pulea e ala i le faʻaaogaina o le maualalo o le suka ina ia aua neʻi sili atu i aso taʻitasi ma taumafai ai e aua neʻi faʻaumatia atoa mai a latou meaʻai keto. O le fautuaga sili e mafai e se tasi ona avatu ia te oe pe afai o le a e mulimuli i se taumafataga o le aveese atoa o le suka mai au meaai. O le a taofia ai le mafanafana o le ulu aemaise lava le tipi mulimuli ane i lou tulaga ketosis.

E te le tau popole tele foi i le suamalie. I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o mea suamalie, ma o nisi o na mea masani, faʻapea foʻi ma suka ava malosi e suitulaga lelei mo le suka maualalo carbohydrate ma e mafai ona e faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻafitauli i au meainu ma mea suamalie e tusa lava pe tao. O se lisi la'ititi lenei o latou:

Faʻamatalaga paleni

Tele o le tautua: 1 sipuniti

igoalototele
Net carbs4.2 g
Gaʻo0,0 g
Puipuia0,0 g
Aofai o mea ai suka4.2 g
Alava0,0 g
Caloriessefulu ma le ono

Punavai: USDA

Le pule o lenei faitotoa, esketoesto.com, auai i le Amazon EU Affiliate Program, ma ulufale atu e ala i faʻatau faʻatasi. O lona uiga, afai e te filifili e faʻatau soʻo se mea i luga o le Amazon e ala i a matou soʻotaga, e leai se tau e te totogia ae o le a tuʻuina mai e Amazon ia i matou se komisi e fesoasoani ia matou faʻatupeina le upega tafaʻilagi. O fesoʻotaʻiga faʻatau uma o loʻo aofia i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaaoga ai le / faʻatau / vaega, e faʻamoemoe mo le Amazon.com website. O le logo Amazon ma le faʻailoga o meatotino a Amazon ma ana paaga.