O le Kofe Keto?

Tali: O le kofe e matua'i keto ma e matua'i fautuaina lava pe a e 'ai, aua e fa'ateleina ai le maualuga o le ketone.
Keto mita: 5
kofe

O le ipu kofe uliuli e na'o le 2 kaloli e maua ma toetoe lava leai se polotini, ga'o, po'o ga'o.

Un suʻesuʻega na faia i le 2017 na faʻaalia ai o tagata na faʻaaogaina i le va o le 2.5 ma le 5.0 mg o caffeine i le kilokalama o le mamafa o le tino na siitia a latou toto ketone maualuga i le va o le 88% ma le 116%. O le caffeine ua faʻaalia foi e faʻateleina ai le metabolism, faʻaleleia le maualuga o le malosi mo taimi pupuu, ma fesoasoani i le gau o gaʻo.

Ole ki ile fa'atumauina o lau kofe keto-o le atamai ile mea e te fa'aopoopo i lau ipu. Aloese mai susu atoa, lea e mauoa i carbohydrates. Ae, taumafai se tama'i kulimi mamafa. Nai lo le suka, taumafai e fa'aoga isi mea suamalie e fetaui ma keto pei ole stevia po o le erythritol.

Faʻamatalaga paleni

Tele o le tautua: 220 ml

igoa lototele
Net carbs 0,0 g
Gaʻo 0,0 g
Puipuia 0,3 g
Aofai o mea ai suka 0,0 g
Alava 0,0 g
Calories 2

Punavai: USDA

Le pule o lenei faitotoa, esketoesto.com, auai i le Amazon EU Affiliate Program, ma ulufale atu e ala i faʻatau faʻatasi. O lona uiga, afai e te filifili e faʻatau soʻo se mea i luga o le Amazon e ala i a matou soʻotaga, e leai se tau e te totogia ae o le a tuʻuina mai e Amazon ia i matou se komisi e fesoasoani ia matou faʻatupeina le upega tafaʻilagi. O fesoʻotaʻiga faʻatau uma o loʻo aofia i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaaoga ai le / faʻatau / vaega, e faʻamoemoe mo le Amazon.com website. O le logo Amazon ma le faʻailoga o meatotino a Amazon ma ana paaga.