O Radishes Keto?

Tali: O radishes ose fuala'au keto e fetaui lelei.
Keto mita: 5
Radishes

O tufa'aga ta'itasi o radish (1 ipu tipi) e iai le 2,1 g o ga'o ga'o. O le mea lena e avea ai i latou ma se tasi o fuala'au keto e mafai ona e mauaina.

Vitamini ma meaʻai

Radishes e aofia ai le 19% o lau fautuaina le taua o le vitamini C i aso taitasi, o se antioxidant taua e e mafai ona fesoasoani ia te oe e puipuia le ma'i cardiovascular.

O radishes o se fualaau faisua a le aiga faasatauro, e sili ona suʻesuʻeina i tulaga faʻasaienisi talu ai o nisi faʻamaoniga e taʻu mai ai o lo'o iai ni mea e puipuia ai le kanesaaemaise lava kanesa mama o kanesa colon.

Faʻamatalaga paleni

Tele o le Auauna: 1 Ipu Tipi

igoa lototele
Net carbs 2,1 g
Gaʻo 0.1 g
Puipuia 0.8 g
Aofai o mea ai suka 3.9 g
Alava 1,9 g
Calories 19

Punavai: USDA

Le pule o lenei faitotoa, esketoesto.com, auai i le Amazon EU Affiliate Program, ma ulufale atu e ala i faʻatau faʻatasi. O lona uiga, afai e te filifili e faʻatau soʻo se mea i luga o le Amazon e ala i a matou soʻotaga, e leai se tau e te totogia ae o le a tuʻuina mai e Amazon ia i matou se komisi e fesoasoani ia matou faʻatupeina le upega tafaʻilagi. O fesoʻotaʻiga faʻatau uma o loʻo aofia i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaaoga ai le / faʻatau / vaega, e faʻamoemoe mo le Amazon.com website. O le logo Amazon ma le faʻailoga o meatotino a Amazon ma ana paaga.