O Keto o le Zevia Soda?

Tali: Zevia sodas e fetaui lelei ma le keto meaai ma sili ona lauiloa i le keto community i le US.
Keto mita: 5
zevia-soda-4f4498b-287a2bd4b21707eff5d0df0340ada645-4687797

O le Zevia o se ituaiga vai fa'akasa e 0 kaloli ae leai ni ga'o. O le Zevia o se tasi o meainu sili ona lauiloa i totonu o le keto community aua o se tasi o nai sodas o ona mea e masani ai.

O le igoa o Zevia o se faʻamatalaga i lona suamalie autu, stevia, o se mea fa'anatura mai le laau Stevia rebaudiana. O le Stevia e leai sona aafiaga i le suka toto, o lea e le afaina ai le ketosis.

I le faaopoopo atu i ana meainu suamalie, ua ofoina mai e Zevia se ituaiga vaiinu malosi, lea e talafeagai mo taumafa keto. O mea inu malosi o lo'o iai mea e pei o le soda, fa'atasi ai ma le caffeine, lea na fa'aalia i ai faʻaleleia le metabolism, faʻaleleia le maualuga o le malosi mo taimi puʻupuʻu ma faʻavaveina le gaʻo.

Le pule o lenei faitotoa, esketoesto.com, auai i le Amazon EU Affiliate Program, ma ulufale atu e ala i faʻatau faʻatasi. O lona uiga, afai e te filifili e faʻatau soʻo se mea i luga o le Amazon e ala i a matou soʻotaga, e leai se tau e te totogia ae o le a tuʻuina mai e Amazon ia i matou se komisi e fesoasoani ia matou faʻatupeina le upega tafaʻilagi. O fesoʻotaʻiga faʻatau uma o loʻo aofia i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaaoga ai le / faʻatau / vaega, e faʻamoemoe mo le Amazon.com website. O le logo Amazon ma le faʻailoga o meatotino a Amazon ma ana paaga.