neangan
selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan

Atawa néangan maranéhna ngaliwatan kategori urang.

Naha anjeun nembé ngamimitian diet keto sareng henteu terang dimana ngamimitian?

Mimitian ku video ieu:

  • Naon diet keto atanapi diet ketogenik?
  • 9 tip dasar pikeun ngamimitian diet keto.

Anjeun tiasa ngalegaan eusi pidéo ieu ku tulisan kami:

Artikel panganyarna Ditambahkeun

Resep panganyarna ditambahkeun

Sampurna Keto Héjo Smoothie Resep

Seueur jalma nganggap yén nuturkeun diet ketogenik hartosna dinten anjeun pinuh ku daging, kéju, sareng mentega. Tapi ieu teu tiasa langkung ...

4 Bahan Low Carb Awan Roti Resep

Naha anjeun hoyong tuang roti pisan? Tong hariwang, anjeun henteu nyalira. Kusabab diet ketogenik hartosna tuang sakedik karbohidrat, éta ...

18 Keto Eggless Sarapan Resep

Naha anjeun pikir sarapan keto tanpa endog tiasa? Endog mangrupikeun poko dina diet ketogenik. Kalayan 5 gram lemak, 6 gram ...

Panungtungan ditambahkeun pangan

éta mah keto
Naha Keto teh Garut?

Jawaban: Arrowroot henteu keto pisan kusabab tingkat karbohidrat anu luhur. Garut atawa garut téh sasari tina tutuwuhan tropis nu disebut Maranta Arundinacea. Tutuwuhan ieu asalna di…

éta mah keto
Naha Keto Tapioka?

Jawabna: Tapioka lain nanaon keto. Kusabab éta ngandung kandungan karbohidrat anu luhur pisan. Sahingga tinggi, sanajan porsi leutik bisa sambel anjeun kaluar tina ketosis. The…

keto dina dosis leutik pisan
Naha Keto La Yuca?

Jawaban: Singkong teu keto friendly. Hanjakal, éta ngandung loba teuing karbohidrat. Kawas kalolobaan sayuran anu tumuwuh di jero taneuh. Singkong kedah dihindari dina keto…

sagemblengna keto
Naha keto kalapa?

Jawaban: Ngandung sakitar 2,8g karbohidrat per kalapa sedeng, kalapa mangrupikeun buah anu anjeun tiasa nikmati dina keto tanpa kaleuleuwihan…

sagemblengna keto
Naha gula kalapa keto?

Jawaban: Gula kalapa atanapi gula aren kalapa dievaluasi ku seueur salaku gula anu langkung séhat. Tapi éta henteu keto sabab ngandung…

sagemblengna keto
Naha keto pemanis tagatose?

Ngajawab: Enya. Tagatose mangrupikeun pemanis kalayan indéks glikemik 0 anu henteu ningkatkeun kadar gula getih anjeun anu ngajantenkeun keto cocog. The tagatose...

sagemblengna keto
Naha kunyit keto?

Jawab: Kunyit geus meunang loba popularitas di dunya keto, jeung alesan alus! Sanaos ngagaduhan sababaraha karbohidrat, aranjeunna hadir sareng…

sagemblengna keto
Naha minyak kacang keto?

Waleran: Heueuh minyak kacang teu nanaon keto. Éta mangrupikeun gajih olahan anu tiasa ngabahayakeun pikeun kaséhatan anjeun. Tapi untungna, aya alternatif sanés…

sagemblengna keto
Dupi acai keto?

Jawaban: Acai mangrupakeun jenis Berry anu tumuwuh utamana di Brazil. Sanaos ngagaduhan karbohidrat, ampir sadayana serat janten ...

éta rada keto
Naha Keto The Good Dee's Cookie Mix?

Waleran: Good Dee's Cookie Mix gaduh sababaraha karbohidrat, tapi anjeun tiasa nganggo saderhana bari dina diet ketogenik anjeun atanapi salaku bagian tina ...

sagemblengna keto
Dupi Keto Cheesies Crispy Keju Snacks?

Jawaban: Cheesies Crispy Keju Snacks sagemblengna keto sarta carb-gratis. Janten anjeun tiasa nikmati aranjeunna tanpa masalah dina diet ketogenik anjeun. The…

sagemblengna keto
Naha Aneto 100% Alami Kaldu Sapi Keto?

Jawaban: Aneto 100% Kaldu Daging Alami mangrupakeun kaldu tos asak pinuh ketogenic. Kaldu tulang mangrupa kadaharan anu dipikaresep ku masarakat keto. Aranjeunna nyumbangkeun ...

Naon "éta keto ieu" sareng kunaon?

Sanggeus réngsé kuliah kuring di gizi manusa sareng dietetics di Complutense University of Madrid di 2014, Kuring jadi kabetot dina topik tipena béda diet non-standar. Pikeun ngaranan aranjeunna dina sagala cara. Tapi minat kuring dina diet keto Dimimitian sakitar 2016. Siga nalika anjeun ngamimitian naon waé, kuring ngagaduhan seueur patarosan. Janten kuring kedah milarian jawaban. Ieu sumping saeutik-saeutik boh tina bacaan kontinyu inpormasi (studi ilmiah, buku khusus, jsb) sareng tina praktékna sorangan.

Saatos sababaraha waktos tetep dina prakna sareng sababaraha hasil anu katingalina luar biasa pikeun kuring, kuring sadar yén substitusi sababaraha tuangeun (utamana pemanis) nyababkeun kuring ngagaduhan asupan anu cukup luhur tina sababaraha aditif ogé sakumpulan produk anyar anu kuat. mimiti muncul pikeun jalma anu mimiti mawa kabagjaan diet keto. Pasar ngalir gancang. Tapi nalika kuring ngulik substitusi ieu atanapi katuangan khusus, kuring sadar yén henteu sadayana sapertos keto sapertos anu diklaim, atanapi aya kajian ilmiah anu nunjukkeun yén sababaraha di antarana kedah dikonsumsi dina moderation. 

Janten kuring mutuskeun pikeun ngumpulkeun éta pikeun panggunaan pribadi kuring. Salaku database kuring tumuwuh, abdi sadar yén éta informasi bener valid tur mangpaat pikeun jalma réa. Sareng ku cara ieu lahir esketoesto.com. Kalayan hiji-hijina tujuan anjeun gaduh inpormasi anu saé pikeun tiasa nuturkeun diet keto ku cara sehat sarta éféktif.

Naon diet ketogenic?

Diet ieu asalna dina 1920s salaku cara pikeun ngubaran epilepsi budak leutik, sareng kusabab tingkat kasuksésan anu héran: jalma anu tuang pangalaman diet keto. antara 30% sareng 40% pangsaeutikna seizures, éta masih dipaké dina widang ieu kiwari.

Tapi, kumaha upami dianggo pikeun populasi séhat sacara umum anu ngan ukur milari kaleungitan beurat ogé pikeun hirup anu langkung séhat? Kami badé nganalisis diet rendah karbohidrat sareng gajih tinggi ieu sakedik-sakedik.

Diet keto ngandung lemak anu luhur (kira-kira 80% tina total kalori anjeun), rendah pisan dina karbohidrat (kirang ti 5% kalori anjeun), sareng protéin sedeng (biasana 15-20% tina kalori anjeun). Ieu mangrupikeun panyimpangan anu drastis tina distribusi makronutrien anu umumna disarankeun: 20% dugi ka 35% protéin, 45% dugi ka 65% karbohidrat, sareng 10% dugi ka 35% lemak.

Komponén anu paling penting dina diet keto nyaéta prosés alami anu normal anu disebut ketosis. Biasana, awak damel saé pisan dina glukosa. Glukosa dihasilkeun nalika awak ngarecah karbohidrat. Éta mangrupikeun prosés anu saderhana, sareng éta mangrupikeun cara anu dipikaresep ku awak pikeun ngahasilkeun énergi.

Nalika anjeun ngirangan karbohidrat atanapi parantos lami teu tuang, awak milarian sumber énergi anu sanés pikeun ngeusian jurang. Gajih biasana sumberna. Nalika gula getih turun tina asupan karbohidrat anu rendah, sél ngaleupaskeun lemak sareng ngabahekeun ati. Ati ngarobah lemak jadi awak keton, nu dipaké salaku pilihan kadua pikeun énergi.

Naon mangpaat poténsi diet Keto?

Chipotle-Cheddar Panggang Alpukat Halves

Diet keto bisa jadi teu gampang, tapi panalungtikan ilmiah némbongkeun yén éta boga mangpaat saluareun pamakéan na dina pengobatan epilepsy, sabab diet keto sigana numbu ka perbaikan dina perlakuan:

  • Alzheimer: Élmu nunjukkeun yén penderita Alzheimer anu nuturkeun diet ketogenik gaduh paningkatan anu signifikan dina fungsi kognitif. Hal ieu dipercaya aya hubunganana sareng ningkatkeun fungsi mitokondria ku nyayogikeun suluh anyar pikeun otak.
  • Parkinson: Salah sahiji ciri konci panyakit Parkinson nyaéta akumulasi abnormal protéin anu katelah alpha-synuclein. Panalungtikan dibiayaan ku Michael J. Fox Foundation geus digali naha diet ketogenic ngarangsang ngarecahna protéin ieu, ngurangan jumlah alfa-synuclein dina uteuk.
  • Multiple sclerosis: dina ulikan leutik ti 2016, sababaraha sclerosis (MS) penderita éta dina diet keto. Saatos genep bulan, aranjeunna ngalaporkeun paningkatan kualitas kahirupan, ogé paningkatan kaséhatan fisik sareng mental. Tapi tangtu, saméméh dokter sarta peneliti bisa manggihan sambungan antara keto na multiple sclerosis, sampel nu leuwih gede jeung panalungtikan leuwih éksténsif diperlukeun. Masih, hasil awal anu pikaresepeun.
  • Diabetes tipe 2: Pikeun jinis panyakit ieu, tangtosna, ngirangan karbohidrat kana ekspresi minimumna mangrupikeun norma. Anu parantos ngajantenkeun tampilan anu pikaresepeun pisan tina épék jangka panjang nempel kana diet keto. Nalika panalungtikan dugi ka ayeuna parantos dilakukeun dina conto anu alit, bukti nunjukkeun yén diet ultra-rendah karbohidrat (sapertos diet keto) tiasa ngabantosan nurunkeun A1C sareng ningkatkeun sensitipitas insulin dugi ka 75%. Kanyataanna, révisi 2017 kapanggih yén diet keto ieu pakait sareng kontrol glukosa hadé tur ngurangan pamakéan nginum obat. Kitu cenah, pangarang cautioned yén ieu can écés naha hasilna éta alatan leungitna beurat, atawa tingkat keton luhur.
  • Kanker: Panaliti ékspérimén awal nunjukkeun yén diet keto tiasa gaduh épék antitumor, sigana kusabab ngirangan total asupan kalori (sareng sirkulasi glukosa) pikeun kamekaran tumor. Dijero 2014 révisi Tina panilitian sato, diet ketogenik tiasa dianggo pikeun ngirangan tumuwuhna tumor, kanker kolon, kanker lambung y kanker otak. Langkung seueur panalungtikan manusa diperyogikeun kalayan conto anu langkung ageung, tapi éta pasti titik awal anu saé.

Jenis diet keto

xnumx.jpg

Sakumaha anu dibahas sateuacana, aya variasi dina jumlah asupan lemak, protéin, sareng karbohidrat dina diet keto. Ieu nyababkeun sababaraha jinis diet keto atanapi cara anu rada béda pikeun ngatasi éta. Di antarana urang biasana manggihan:

  • Diét keto standar (DCE): Ieu mangrupikeun modél diet keto anu paling umum sareng didasarkeun kana gajih anu luhur pisan, konsumsi protéin sedeng. Biasana ngandung: 75% lemak, 20% protéin sareng 5% karbohidrat.
  • Diet keto protéin luhur: Sarupa jeung diet standar, tapi ngawengku leuwih protéin. 60% lemak, 35% protéin sareng 5% karbohidrat.
  • Diet keto siklik (DCC): Ieu mangrupikeun rencana anu ngalibatkeun période kalayan asupan karbohidrat anu langkung luhur, contona, ngabagi saminggu kana 5 dinten keto berturut-turut sareng 2 sésana kalayan karbohidrat.
  • Diet ketogenik anu diadaptasi (DCA): Ngidinan anjeun nambihan karbohidrat dina dinten-dinten anjeun nuju latihan.

Sanaos kanyataanana ngan ukur keto standar sareng diet protéin anu luhur gaduh studi éksténsif. Ku alatan éta, versi cyclical tur diadaptasi dianggap métode canggih tur dipaké leuwih ku atlit.

Dina artikel ieu sareng dina wéb sacara umum, pikeun ngagampangkeun adaptasi, kuring damel sareng DCE (diet keto standar).

Dupi abdi tiasa leungit beurat rélatif gancang dina diet keto?

Abdi budak gendut. Pasti dina rumaja anjeun leungit beurat nalika anjeun manteng, aranjeunna nyarios ka kuring. Balukarna? Abdi rumaja gendut. Ieu mangaruhan pisan seueur aspék kahirupan kuring. Kuring mimiti kaleungitan beurat ku kuring sorangan nalika kuring yuswa 17 taun. Ieu nyababkeun kuring diajar nutrisi sareng dietetik manusa. Deui dina taun kadua gelar kuring, kuring geus jadi jalma kalawan awak normal tur séhat. Sareng ieu ngagaduhan dampak anu positif pisan dina kahirupan kuring dina tingkat pribadi sareng profésional. Saha anu bakal percanten ka ahli diet gajih?

Jadi jawaban téh enya resounding. Lamun bisa leungit beurat dina diet keto. Abdi henteu nyarioskeun perkawis hal-hal anu luar biasa atanapi omong kosong. Panaliti nunjukkeun yén anjeun kaleungitan beurat sareng seueur deui, anjeun kaleungitan langkung gancang tibatan diet standar kalayan tingkat tinggi atanapi "biasa"Karbohidrat parantos bagian, sareng ngirangan faktor résiko tina sababaraha panyakit.

Naon deui, anjeun kaleungitan beurat tanpa kedah nyéépkeun sadinten kanggo ngitung kalori atanapi ngalacak sabaraha tuangeun anjeun ku cara anu lengkep.

Panaliti nunjukkeun yén jalma anu nuturkeun diet keto kaleungitan sakitar 2.2 dugi ka 3 kali langkung beurat tibatan jalma anu ngan ukur ngirangan kalori sareng gajih. Sareng sanaos sigana sabalikna, tingkat trigliserida sareng koléstérol HDL ogé nunjukkeun paningkatan.

Salaku tambahan, diet keto, tinangtu kanaékan konsumsi protéin sareng panurunan dina gula, nyayogikeun mangpaat sanés (saluareun leungitna beurat) sapertos ningkat sensitipitas insulin.

Kadaharan naon anu kedah dihindari?

Dasarna jalma anu ngagaduhan tingkat karbohidrat anu luhur pisan. Salaku conto:

  • Kadaharan sareng inuman lemes kalayan kandungan gula anu luhur: Inuman lemes, jus, smoothies, manisan, és krim, jsb.
  • Sereal, kalolobaan tipung sareng turunan: pasta, sangu, sereal, jsb.
  • buah: Sadaya bungbuahan iwal lolobana berries, kayaning strawberries, blackberries, jambu batu, plum, raspberryJeung sajabana
  • Kacang atanapi legum: kacang, lentil, chickpeas, kacang polong, jsb.
  • Sayuran akar sareng umbi: Kentang amis, wortel, kentang, jsb.
  • Diet atanapi produk low-lemak: Ati-ati pisan sareng aranjeunna. Aranjeunna biasana ultra-prosés sareng beunghar karbohidrat.
  • Condiments atanapi saos: Anjeun oge kudu kasampak di aranjeunna kalayan kaca pembesar. Kusabab loba di antarana boga dosis kacida luhurna gula jeung lemak jenuh.
  • Lemak jenuh: Sanajan diet keto dumasar kana asupan lemak, perlu pikeun ngawatesan lemak jenuh pisan has dina minyak refined, atawa mayonnaise.
  • Alkohol: Eusi gula na leres pisan tinggi. Janten disarankeun pikeun ngaleungitkeun lengkep dina diet keto.

Kadaharan diet tanpa gula: Di dieu ogé, anjeun kedah ati-ati pisan. Kusabab henteu sadayana pemanis cocog pikeun diet keto. Ku kituna Di dieu kuring parantos nganalisa pemanis anu paling umum. Ngidinan anjeun terang mana anu anjeun tiasa tuang tanpa kaluar tina diet.

Kadaharan naon anu anjeun tiasa tuang dina diet keto?

Diet keto biasana diwangun ku:

  • Daging: Beureum, steaks, serrano ham, Bacon, turki, hayam, daging Hamburger, jsb.
  • Lauk lemak: Salmon, tuna, trout, mackerel, jsb.
  • Endog.
  • Mantéga.
  • Keju: Teu utamana diolah kayaning cheddar, mozzarella, kéju embe, bulao.
  • Kacangan sareng kacangan jinis siki: Almond, walnut sadaya jinis, siki waluh, siki chia, jsb.
  • Minyak anu teu diolah: minyak zaitun parawan tambahan, kalapa sareng minyak alpukat.
  • Alpukat: Boh sakabeh atawa guacamole dijieun ku sorangan. Upami anjeun ngagaleuh, anjeun kedah pariksa yén éta henteu aya anu nambihan.
  • Sayuran héjo anu condong ngandung tingkat rendah karbohidrat sareng ogé tomat, bawang sareng paprika, jsb.
  • Bumbu has: uyah, lada, bumbu, jsb.

Dahar di luar tanpa ngalangkungan diet keto

Beda sareng jinis diet anu sanés, dina diet keto, tuangeun di luar bumi henteu rumit teuing. Dina ampir sadaya réstoran anjeun tiasa nikmati pilihan anu ramah-keto sapertos daging sareng lauk. Anjeun tiasa mesen hiji ribeye alus atawa lauk tinggi gajih kawas salmon. Lamun daging ieu dipirig ku kentang, Anjeun bisa ménta yén ieu diganti ku sayuran saeutik tanpa masalah.

Hidangan sareng endog ogé mangrupikeun solusi anu saé sapertos omelet atanapi endog sareng Bacon. 

piring basajan sejen bakal hamburger. Anjeun ngan ukur kedah nyabut roti sareng anjeun tiasa ningkatkeun ku nambihan alpukat tambahan, kéju Bacon sareng endog.

Dina réstoran has sapertos Méksiko anjeun moal ngagaduhan masalah ogé. Anjeun tiasa mesen daging naon waé sareng tambahkeun sajumlah keju, guacamole, sareng salsa atanapi krim haseum.

Ngeunaan naon eta bakal jadi kawas inuman dina bar kalawan sababaraha kolega, anjeun moal boga masalah ogé. A kook 0atawa Diet Coke kitu ogé soda séjén atawa nestea bébas gula sagemblengna keto. Anjeun ogé tiasa nginum kopi tanpa masalah.

Kalayan sadaya ieu, anjeun tiasa ningali yén kaluaran henteu dramatis sapertos diet anu sanés. Anjeun teu kedah ngarasa kaliru nalika anjeun tuang di luar sabab éta kalayan kaamanan total, anjeun tiasa mendakan pilihan anu pikaresepeun kalayan diet keto anjeun.

Efek samping tina diet keto sareng naon anu kudu dilakukeun pikeun ngaminimalkeunana

Sapertos sabagéan ageung diet, anjeun tiasa ngaraosan sababaraha efek samping nalika anjeun ngamimitian diet keto. Ieu sampurna normal. Awak anjeun biasa damel dina cara anu tangtu sareng anjeun ngarobihana. Anjeun teu kedah sieun. Diet keto lengkep aman pikeun jalma anu séhat.

Sababaraha nelepon efek samping ieu: flu keto

Anu disebut flu keto biasana nyababkeun panurunan dina tingkat énergi, rarasaan mikir kalayan sakedik kajelasan, ningkat rasa lapar, gangguan pencernaan sareng turunna prestasi olahraga. Sakumaha anjeun tiasa tingali, flu keto henteu jauh béda ti sensasi anu anjeun alami nalika anjeun ngamimitian diet naon waé. efek samping ieu lepas sababaraha poé sarta ahirna ngaleungit.

Pikeun ngirangan épék ieu, ide anu pikaresepeun nyaéta ngajaga diet standar pikeun minggu kahiji tapi ngirangan volume karbohidrat sacara signifikan. Ku cara kieu, awak anjeun tiasa laun-laun adaptasi kana ngaduruk lemak sateuacan ngantunkeun asupan karbohidrat.

Diet keto ogé sacara signifikan ngarobih cai sareng mineral dina awak anjeun. Janten anjeun tiasa nambihan uyah tambahan kana tuangeun anjeun atanapi nyandak suplemén mineral upami anjeun hoyong. Asupan 3.000 dugi ka 4.000 mg natrium, 1.000 mg kalium sareng 300 mg magnesium per dinten pisan ngirangan efek samping salami periode adaptasi.

Kadé, utamana dina awal, nu dahar nepi ka ngarasa lengkep satiated. Henteu aya larangan kalori. Diet keto ngabalukarkeun leungitna beurat tanpa kontrol kalori ngahaja atanapi watesan. Tapi upami anjeun hoyong ngontrol aranjeunna supados gaduh épék anu langkung gancang, sahenteuna coba ulah kalaparan heula. Éta bakal ngabantosan anjeun ngajaga éta langkung efektif.

Naha diet ketogenik mangrupikeun ide anu saé pikeun kuring?

Sapertos sadaya diet, aya jalma anu diet keto henteu cocog. Diet ketogenik saé pisan pikeun jalma anu kaleuwihan beurat, diabetes atanapi anu hoyong ningkatkeun kaséhatan métabolik sareng umumna.. Tapi éta henteu cocog pisan pikeun atlit atanapi jalma anu hoyong mangtaun seueur otot atanapi beurat.

Salian ti éta, sapertos diet naon waé, éta bakal tiasa dianggo upami anjeun serius sareng konsisten. Sareng hasilna bakal sedeng - jangka panjang. Bade dina diet nyaéta balapan jarak jauh. Anjeun kudu nyandak eta gampang. Pikirkeun yén pasti, anjeun parantos lami kaluar tina beurat anu leres. Teu asup akal (sareng éta ogé henteu séhat) hoyong kaleungitan sadayana dina 15 dinten. 

Sanaos kitu, sareng sakali sadayana di luhur parantos dipikirkeun, sababaraha hal anu kabuktian dina nutrisi salaku efektivitas nalika kaleungitan beurat sareng kauntungan kaséhatan anu aya dina diet keto.

Patarosan sering

Kuring parantos nyarankeun diet ieu mangtaun-taun. Sareng sareng sadaya hal, aya sababaraha mamang anu ageung boh dina ngamimitian sareng nalika pamekaran anu kuring badé nyobian mupus.

Naha kuring bakal leungit otot?

Salaku kalayan sagala diets, panurunan dina massa otot mungkin. Tapi nunjukkeun yen volume asupan protéin leuwih badag batan dina diets normal, sarta yén aya tingkat luhur keton, leungitna kamungkinan ieu leuwih handap sarta malah moal jadi signifikan ngalakukeun sababaraha beurat.

Dupi abdi tiasa dianggo otot kuring dina diet keto?

Leres, tapi upami niat anjeun kéngingkeun volume, diet keto kirang efektif pikeun ieu tibatan diet karbohidrat sedeng.

Naha kuring tiasa tuang karbohidrat deui?

Tangtosna. Tapi penting pisan pikeun ngirangan karbohidrat sacara dramatis. Éta leres-leres dasar diet sareng anjeun kedah gaduh asupan minimum sahenteuna sahenteuna 2 atanapi 3 bulan munggaran. Saatos waktos éta, anjeun tiasa tuang karbohidrat dina kaayaan anu khusus, tapi saatos saatosna anjeun kedah uih deui ka tingkat minimum.

Sakumaha seueur protéin anu abdi tiasa tuang?

Protéin kedah dikonsumsi dina jumlah sedeng. Asupan anu luhur tiasa nyababkeun spike insulin sareng ngirangan keton. Watesan maksimum anu disarankeun nyaéta 35% tina total kalori.

Kuring terus ngarasa capé atawa kacapean

Pasti, anjeun dieting ku cara salah atawa meureun awak anjeun teu ngagunakeun lemak jeung keton dina cara katuhu. Turunkeun asupan karbohidrat anjeun sareng teraskeun naséhat anu kuring parantos dipasihkeun sateuacana. Anjeun ogé tiasa nyandak suplemén TMC atanapi keton pikeun ngabantosan awak anjeun.

Naha leres yén ketosis bahaya pisan?

Henteu pisan. Aya jalma anu ngabingungkeun konsép ketosis sareng konsép ketoacidosis. Ketosis mangrupikeun prosés alami dina awak, sedengkeun ketoacidosis muncul dina kasus diabetes anu teu terkendali.

Ketoacidosis bahaya, tapi ketosis anu lumangsung nalika diet ketogenik normal sareng séhat.

Naon anu kudu dilakukeun upami kuring ngagaduhan nyerna beurat sareng / atanapi kabebeng?

Pangaruh samping ieu tiasa muncul saatos 3 atanapi 4 minggu. Upami éta tetep, cobian tuang sayuran serat anu luhur. Anjeun ogé tiasa nganggo suplemén magnésium pikeun ngaleungitkeun kabebeng.

cikiih mah bau buah

Entong hariwang. Ieu ngan saukur kusabab ngaleungitkeun produk anu dihasilkeun nalika ketosis.

Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami kuring bau napas?

Coba nginum seueur cai rasa buah alami atanapi nyapek karét tanpa gula.

Naha kuring kedah ngeusian deui karbohidrat tina waktos ka waktos?

Teu perlu, tapi bisa jadi mangpaat pikeun ngasupkeun sababaraha poé kalayan kalori leuwih ti biasa.

Nu boga portal ieu, esketoesto.com, ilubiung dina Program Affiliate Amazon EU, sarta asup ngaliwatan purchases afiliasi. Nyaéta, upami anjeun mutuskeun mésér barang naon waé dina Amazon ngalangkungan tautan kami, éta henteu ngarugikeun anjeun tapi Amazon bakal masihan kami komisi anu bakal ngabantosan kami ngabiayaan wéb. Sadaya tautan pameseran anu kalebet dina halaman wéb ieu, anu nganggo / mésér / ruas, diarahkeun ka halaman wéb Amazon.com. Logo sareng merek Amazon mangrupikeun milik Amazon sareng mitra-mitrana.