O Keto Tapioca?

Tali: Tapioka e leai se mea keto. Talu ai o loʻo i ai le maualuga o le carbohydrate content. O le maualuga tele, e oo lava i sina vaega itiiti e mafai ona tu'itu'i ese oe mai le ketosis.

Keto mita: 1

O le tapioka o se masoa e maua mai le a'a o le kasio. O manioka e le o le keto o lea e leitioa leai foi le tapioka. O lenei laau e totoina i totonu o Amerika i Saute e ui o lona amataga o Pasila. Talu ai o loʻo i Amerika i Saute lea e tupu ai, o le mea foi lea e sili ona faʻaaogaina ma faʻaaogaina.

O le masani masani o lona faʻaogaina o loʻo i foliga o tamaʻi penina poʻo polo o loʻo faʻaoga autu e masani lava i meaʻai suamalie. Ae le na o le pau lea o le auala e avatu ai le tapioka. E masani foʻi ona vaʻaia i foliga o le falaoamata poʻo le masoa. E masani ona faʻaaogaina e fai ma mea faʻafefete.

E mafai ona e 'ai le tapioka i le taumafa keto?

E pei o isi mea mafiafia fa'apena e pei o le saito ma le saga, o le tapioka e matua maualuga lava i ga'o. O le mea lea, e le fetaui ma le taumafa keto. Ina ia sili atu le saʻo, o loʻo i ai le matou carb count i le tapioka o le 87.7 g i le 100 g. Toeitiiti lava o mea uma o se carbohydrate.

Su'ega ile Tapioca

O le Tapioca e masani lava ona faʻaaogaina e fai ma sui faʻamalosi, o lea afai e te manaʻomia se isi mea e faʻamalo ai au meaʻai keto poʻo meaʻai suamalie, siaki la matou tusiga: su'i keto masoa.

Faʻamatalaga paleni

Tele o le tautua: 100 g

igoalototele
Net carbs87.7 g
Gaʻo0.02 g
Puipuia0.19 g
Aofai o mea ai suka66.7 g
Alava0.9 g
Calories358

Punavai: USDA

Le pule o lenei faitotoa, esketoesto.com, auai i le Amazon EU Affiliate Program, ma ulufale atu e ala i faʻatau faʻatasi. O lona uiga, afai e te filifili e faʻatau soʻo se mea i luga o le Amazon e ala i a matou soʻotaga, e leai se tau e te totogia ae o le a tuʻuina mai e Amazon ia i matou se komisi e fesoasoani ia matou faʻatupeina le upega tafaʻilagi. O fesoʻotaʻiga faʻatau uma o loʻo aofia i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaaoga ai le / faʻatau / vaega, e faʻamoemoe mo le Amazon.com website. O le logo Amazon ma le faʻailoga o meatotino a Amazon ma ana paaga.