O le niu keto?

Tali: O lo'o iai le tusa ma le 2,8g o ga'o i le niu feololo, o le popo o se fua e mafai ona e fiafia i ai i le keto e aunoa ma le soona fai.

Keto mita: 4

O le popo ose fuala'au teropika e fa'aaogaina tele ona mea e maua mai i taumafa keto ona o le maualuga o ga'o maloloina. Ae… e mafai ona e ave le pulupulu fua lava ia i le taumafa keto? O i ina tonu lava e amata ai le finauga. Ona o ona uiga, o loʻo i ai tagata atamamai e le manatu o se fua. A leai, a fualaʻau mamago po o se nati. E tutusa lea ma le finauga pe o le tamato o se fualaau aina po o se fualaau faisua.

Po o le a lava le mea e tupu, o le popo e fetaui ma le keto meaai. Afai lava e te le aveina i ni aofaiga maualuga. Ma e le gata ina maualalo carb pe tusa ma le 2,8g i le popo. Afai e leai, o loʻo faʻatumuina foi i faʻamanuiaga mo lou soifua maloloina:

  • O le popo o se antioxidant fa'anatura sili. E mafai ai ona taofi le faʻaogaina o le telefoni feaveaʻi i le taimi lava e tasi e faʻamalosia ai lou tino puipuia.
  • O se puna sili o gaʻo o fualaʻau. Ole mea lea e avea ai ma mea'ai lelei ile taumafa keto ona o lona mana'oga maualuga mo ga'o e mafai ona maua.
  • E maualuga lona mana natura tetee-afaina. Ma i le taimi lava e tasi, e fesoasoani ia i tatou e tumau i le faga ma oʻo lava maualalo le cholesterol.
  • O lo'o i ai le aofa'i o le suka.
  • E maualuga le tele o alava. lea e fesoasoani ia i tatou e faaleleia atili le gaogao agaʻi. Ole fa'afitauli masani lea i nisi o tagata o lo'o faia le taumafa keto.
  • E i ai se aafiaga faamalieina tele. Fa'afetai i lea mea, matou te taofiofia lo matou 'ai ma fesoasoani matou te 'ai fa'aitiitia ma fa'aitiitia ai le mamafa.

E maua mai le popo ile taumafa keto

I totonu o oloa uma e faia mai le popo, o mea e lua e sili ona lauiloa e le masalomia o le falaoa popo ma le popo niu.

falaoamata popo

O le falaoamata popo e masani ona faʻaaogaina i le keto meaai e sui ai falaoamata masani e tumu i carbohydrates. E mafai ona e faitau atili e uiga i falaoamata popo i lenei tusiga: O le Keto Falaoa?

suauu popo taupou

O le suauu popo o se tasi lea o suauʻu sili ona fautuaina i le taumafataga o le keto faʻafetai i lona malosi maualuga e le faʻaleagaina e oʻo lava i le maualuga o le vevela ma ona uiga ofoofogia. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le suauʻu popo i le taumafataga o le keto i le tusiga o loʻo mulimuli mai: O le Keto Virgin Coconut Oil?

Faʻamatalaga paleni

Tele o le tautua: 1 niu feololo (45g)

igoalototele
Net carbs2,8 g
Gaʻo15,1 g
Puipuia1,5 g
Aofai o mea ai suka6,8 g
Alava4 g
Calories159

Punavai: USDA

Le pule o lenei faitotoa, esketoesto.com, auai i le Amazon EU Affiliate Program, ma ulufale atu e ala i faʻatau faʻatasi. O lona uiga, afai e te filifili e faʻatau soʻo se mea i luga o le Amazon e ala i a matou soʻotaga, e leai se tau e te totogia ae o le a tuʻuina mai e Amazon ia i matou se komisi e fesoasoani ia matou faʻatupeina le upega tafaʻilagi. O fesoʻotaʻiga faʻatau uma o loʻo aofia i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaaoga ai le / faʻatau / vaega, e faʻamoemoe mo le Amazon.com website. O le logo Amazon ma le faʻailoga o meatotino a Amazon ma ana paaga.