Er Serrano skinke keto?

Svar: Du spekulerer sikkert på, om Serranoskinke er keto, ikke? Nå ja det er det! Spar dig selv for besværet med at lave timevis af research.

Keto-måler: 5

Serranoskinke er en meget populær type spekeskinke, især i Spanien. Den er lavet af bagbenet på grisen og kureret med salt. Ægte skinke kureres i mindst to år (nogle gange længere), før den sælges. Den har en stærk og salt smag, som gør den perfekt til forretter og tapas. Selvom den også er en god allieret til at smage kombinationer af grøntsager som f.eks grønne ærter med skinke, brede bønner pommes frites med skinke, asparges med skinke og lignende retter.

Hvor mange kulhydrater er der i Serrano skinke?

En portion på 100 gram giver omkring 0,5 gram kulhydrater og 28 gram protein samt 8 gram fedt.

Har Serrano skinke nogen ulemper ved keto-diæten?

Godt. Der er nogle ting at præcisere her. Serranoskinke kan betragtes som et forarbejdet kød. På grund af dette er det nødvendigt at gennemgå beholderen og dens mærke meget grundigt, såvel som dens oprindelse og fremstillingsmetode. En god Serranoskinke vil have 0 kulhydrater. Ligeledes, det vil kun blive helbredt med salt. Der er mange Serrano-skinker, der også er kureret med nitrit og endda med en blanding af salt og sukker (det er derfor, nogle har lavt indhold af kulhydrater). Selvom de ikke slår dig ud af ketose, er de ikke kvalitetsprodukter, og du bør prøve at undgå dem så meget som muligt.

Ernæringsoplysninger

Portionsstørrelse: 100 g

Navnværdi
Netto kulhydrater0,0 g
fedter16,1 g
protein28,6 g
Samlede kulhydrater0,0 g
fiber0,0 g
kalorier250

kilde: USDA

Ejeren af ​​denne portal, esketoesto.com, deltager i Amazon EU Affiliate Program og går ind gennem tilknyttede køb. Det vil sige, at hvis du beslutter dig for at købe en vare på Amazon via vores links, koster det dig ikke noget, men Amazon vil give os en kommission, der vil hjælpe os med at finansiere nettet. Alle købslinks inkluderet på denne hjemmeside, som bruger / køb / segmentet, er bestemt til Amazon.com hjemmesiden. Amazon-logoet og -mærket tilhører Amazon og dets partnere.